Generalagent för Kandidater

22.05.2020

Har du som kandidat tröttnat på att skicka iväg ansökningar genom olika rekryteringsföretag och aldrig få ett svar?

Har du som kandidat tröttnat på att erhålla ett automatiserad svar på att du inte gått vidare i processen av en rekryterare utan att få ett rakt svar ? 

Har du som kandidat tröttnat på att löneförhandla med arbetsgivaren och inte få den lön du tycker att du är värd? Speciellt i en värld där kvinnor erhåller en lägre lön än männen. 

Nu när vi närmar oss lågkonjunktur är det viktigt att hitta ett arbete som man känner sann glädje i så att man slipper vara mellan sysselsättning under den ankommande lågkonjunkturen. 

Vi på Löwe Rekrytering har efter att ha gått igenom modellen med våra advokater tagit fram konceptet Generalagent för Kandidater inom IT respektive Hotell & Restaurang sektorn. 

Det är inte bara sportstjärnor som Zlatan Ibrahimovic som kan åtnjuta att ha en person som ser efter hans intressen utan nu kan du som Kandidat också ha en personlig rekryterare som verkligen bryr sig om att ha en personlig relation med dig och inte ser dig som en i mängden. 

Vi på Löwe Rekrytering anser att varje kandidat skall känna glädje när individen går till arbetet vilket är största anledningen till att vi har tagit fram denna koncept. 

Konceptet står på fyra ben:

  • Löwe Rekrytering har ett helhetsansvar, efter genomgången hårdgranskning av kandidaten, genom att ingå ett Generalagent avtal mellan kandidaten och Löwe Rekrytering där vi hittar ett arbete som ger mening och glädje till våra kandidater. 
  • Löwe Rekrytering tar fram en plan tillsammans med kandidaten på hur man bäst kan positionera kandidaten i yrkeslivet så att man hittar drömanställningen för kandidaten. 
  • Löwe Rekrytering ansvarar för att Kandidaten erhåller den lön och förmåner individen eftersträvar utan krävande förhandlingar. Vi tar enbart betalt av kunden genom vår rekryteringsavgift vilket innebär att det kostar inget för kandidaten att ingå ett Generalagent avtal med Löwe Rekrytering. 
  • Löwe Rekrytering ansvarar för att kandidaten erhåller ett personligt bemötande där vi kommer att ha events för alla våra kandidater och kunder där man kan nätverka för att växa som individ. 

Om du som kandidat inom IT eller Hotel & Restaurang sektorn vill ha ett rekryteringsbolag som faktiskt bryr sig om att du skall ha ditt drömyrke så är Löwe Rekryterings Generalagent koncept något för just dig ! 

Ta kontakt med oss på generalagent@lowerekrytering.se om du vill veta mer !