Löwe Interceptor

03.05.2020

Vi på Löwe Rekrytering AB har i kampen mot bluffakturor tagit fram en smart och smidig lösning på ett problem som är ett rejält huvudvärk för ett företags ekonomiavdelning under semesterperioderna när ordinarie personal gör en överlämning till vikarierande personal. Programvaran har vi döpt till Löwe Interceptor och kan till 100 % garantera att inga bluff fakturor betalas av ett bolags ekonomiavdelning under semesterperioden.

Vi från Löwes AI avdelning tror att bluff fakturorna kommer att öka lavinartad på grund av att Corona krisen gjort det svårt för landets riksbusar att tjäna olagliga pengar den traditionella vägen exempelvis genom bostadsinbrott. Detta kommer leda till ett ökad tryck på ett bolags redan belastade ekonomiavdelning under semestertiderna när ordinarie ekonomipersonal tar semester. Vikarierande personal kommer att få det extra tufft den här sommaren. Exempelvis under Corona krisen enligt siffror från polisen så har bostadsinbrotten halverats med anledning av att folk har varit hemma. 


Vår AI-lösning garanterar till 100% att inga bluffakturor släpps igenom och kan beroende på kundens tillval radera den fakturan så att t ex en oerfaren vikarierande ekonomiassistent av misstag inte betalar bluffakturan till företag med kopplingar till det yrkeskriminella nätverket. De som skickar ut bluffakturor är oftast yrkeskriminella organisationer och detta är vårt sätt att förhindra att företag av misstag bidrar till den yrkeskriminella verksamheten. 

Fyll i kontaktformuläret nedan så tar vi kontakt med dig för att boka in ett lämpligt datum där vi kan presentera vår lösning så att du som företagare slipper hantera och betala bluffakturor till yrkeskriminella nätverk.

Vi på Löwe AI vill förbättra samhället och till skillnad från våra konkurrerande rekryteringsföretag erbjuder vi ett signifikant mervärde till företagskunder som eftersträvar att spara tid och framför allt slippa dyrbara kostnader.

Roger Hult är AI-specialisten som kommer att leda vår Inhouse AI-produktutveckling där ett av Löwes ledord är att alltid ge ett mervärde till företagare. 

Vi har två kampanjerbjudande för alla företag under Corona krisen om du väljer att köpa programlicensen. Du får använda programvaran fram till 2021.12.31 betalar du som företagare enbart 120 000 SEK exklusive moms oavsett hur många fakturor vårt program skall granska.

Vårt andra kampanjerbjudande till dig som företagare är att om du istället beställer vårt rekryteringspaket på 360 000 SEK exklusive moms så ingår användning av vår programvara för att eliminera bluff fakturor fram till 2021-12-31. 

Vårt program kan integreras med vilket ekonomiprogram som ett företag använder. 


Vänligen, Styrelsen

Rosalie Ponce de Leon

Kontakformulär för Löwe Interceptor som eliminerar bluff fakturor till 100 %