Receptionist

26.04.2020

Att rekrytera en hotellreceptionist eller kontorsreceptionist kan vara ytterst krävande då det oftast kommer in hundratals ansökningar. Det är där Löwe Rekrytering kommer in i bilden. Tillsammans med kunden tar vi fram en social kravprofil och sedan låter vi vår AI algoritm LIR göra arbetet. Den granskar i realtid hundratals ansökningar och släpper igenom enbart de CV:n som matchar kravprofilen. Din hotell eller företag kan fokusera på det renodlade HR arbetet istället för att lägga ner dyrbar tid på att läsa igenom hundratals ansökningar. 

Som hotellreceptionist eller kontorsreceptionist har man som huvuduppgift att finnas till hands för hotellets gäster eller ta emot ett företags inväntade besök. 

I arbetet som hotell receptionist ingår det att checka in gäster när de anländer och checka ut dem när hotellvistelsen är över. Att informera om hotellets service och lokala sevärdheter är andra vanliga arbetsuppgifter. Hotellreceptionisten är hotellets ansikte utåt och i sitt arbete träffar hotellreceptionisten människor från hela världen. Arbetet som hotellreceptionist kräver därför att man är serviceinriktad, stresstålig och har goda språkkunskaper. 

Om ditt företag eller hotell behöver rekrytera en receptionist stå tveka inte med att kontakta oss. Alla våra receptionister som vi rekryterar eller bemannar har minst 3 års arbetslivserfarenhet.