Riskfria Rekryteringar till dig som arbetsgivare

06.01.2020

Kompetensbaserad fördomsfri rekrytering på tre ben: en kombination av utbildning, arbetslivserfarenhet och personliga egenskaper 

Löwe Rekrytering AB Fördomsfri Rekrytering och Bemanning med hjälp av AI
Löwe Rekrytering AB Fördomsfri Rekrytering och Bemanning med hjälp av AI

Vi rekryterar och bemannar med hjälp av Artificiell Intelligens (AI) i Norrköping, Linköping, Västervik, Uppsala, Stockholm

  • Kontakta oss nedan för en kostnadsfri förfrågan gällande Rekrytering och Bemanning för företag, kommun och landsting.
  • Ax till limpa-garantin: Löwe Rekrytering AB genomför hela rekryteringsprocessen med hjälp av Löwe Intiutive Recruiter (LIR) på endast 30 dagar* och du som kund genomför bara slutintervjun. *Vi reserverar oss för eventuell uppsägningstid som kandidaten kan ha.
  • Våra kunder kan underteckna anställningsavtalet med rätt kandidat inom 30 dagar.
  • Pengarna tillbaka inklusive lön och arbetsgivaravgift för kandidaten om det blivit felrekrytering.
  • Om du hyr personal av Löwe inom akademikeryrken, ser vi till att våra konsulter har rätt kompetens och utbildning. Om dina arbetsuppgifter är komplexa och du behöver det bästa, skickar vi en av våra konsulter med PhD-examen inom sitt fält som lösning på ditt avancerade problem. Detta innebär att du får högsta möjliga kvalité på det arbete som Löwe Rekrytering AB levererar till dig som företag. Offert på timarvode är helt beroende på kravspecifikationen.
  • Vi hyr också ut konsulter med minimum fem års arbetslivserfarenhet och kandidatexamen inom sitt fält som inte räds tuffa arbetsuppgifter.
  • Om du hyr personal inom industrin eller lager har våra konsulter en arbetslivserfarenhet på minst tre år.
  • Om du hyr personal inom Hotell och restaurang så har all vår personal relevant utbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet.

LIR matchar ansökningarna inte bara mot kravprofilen på arbetsuppgifterna men också mot den sociala kravprofilen.

Boka ett kostnadsfritt första möte redan idag och ta steget mot effektiva rekryteringar med rätt folk till rätt tjänst!

Vi arbetar främst för att hjälpa arbetsgivare med deras fördomsfria rekryterings- och bemanningsbehov i Halmstad, Göteborg, Malmö Lund, Västervik , Linköping, Norrköping, Uppsala och Stockholm.