Vår Kostnadsgaranti

06.01.2020

Kompetensbaserad fördomsfri rekrytering på tre ben: en kombination av utbildning, arbetslivserfarenhet och personliga egenskaper 

Löwe Rekrytering AB Fördomsfri Rekrytering och Bemanning med hjälp av AI
Löwe Rekrytering AB Fördomsfri Rekrytering och Bemanning med hjälp av AI

Vår kostnadsgaranti till dig som arbetsgivare

Vi har en kostnadsgaranti som om det mot all förmodan skulle bli en felrekrytering från vår sida, bekostar vi kostnaden för uppsägningstiden inklusive arbetsgivaravgiften och hittar en ny kandidat till ditt företag utan extra kostnad. Vi är säkra på våra arbetsmetoder i rekryteringsprocessen och du som arbetsgivare kan känna trygghet med vårt arbete. Denna garanti gäller enbart om vi hanterar med exklusivitet hela rekryteringsprocessen från ax till limpa eller övertagit din nuvarande rekryteringsprocess, också den med exklusivitet. Skulle du som arbetsgivare inte vilja ha en ny kandidat från Löwe Rekrytering AB får du pengarna tillbaka utan krångel.

Ta ditt första steg

Löwe betyder Lejon på tyska. Det är precis vad vi är! Kontakta oss i rekryteringsdjungeln för effektiva, träffsäkra och garanterade rekryteringar. Vår kompetenta personal matchar dina behov mot lämpliga kandidater och vi använder oss av AI-teknik för att göra det våra konkurrenter inte kan. Välj om du vill ha hjälp med hela eller delar av rekryteringen eller om du behöver hyra in personen som konsult. Vill du som arbetsgivare ta del av kostnadsgarantin så överlämnar du hela rekryteringsprocessen med exklusivitet till oss på Löwe Rekrytering AB. Du förlorar ingenting på att ha Löwe Rekrytering AB som din leverantör för ditt rekryteringsbehov.  

Vi arbetar främst för att hjälpa arbetsgivare med deras fördomsfria rekryterings- och bemanningsbehov i Halmstad, Västervik, Linköping, Norrköping, Uppsala och Stockholm.