Rekryteringar utan diskriminering

06.01.2020

Kompetensbaserad fördomsfri rekrytering på tre ben: en kombination av utbildning, arbetslivserfarenhet och personliga egenskaper

Löwe Rekrytering AB Fördomsfri Rekrytering och Bemanning med hjälp av AI
Löwe Rekrytering AB Fördomsfri Rekrytering och Bemanning med hjälp av AI

Vi är ett expansivt rekryteringsföretag under kvinnligt ledarskap som väljer att enbart titta på din kompetens det vill säga utbildning, arbetsslivserfarenhet och sociala färdigheter. Vi har tagit bort faktorer som utseende, kön, ålder och etnicitet när vi lämnar ditt cv till våra kunder. Det är först vid slutintervjun våra kunder ser vem den bästa kandidaten är.

Kunder som anlitar Löwe Rekrytering AB för att genomföra deras rekryteringar kan vara säkra på att de får rätt kandidat till rätt tjänst. Vi garanterar kompetensbaserade rekryteringar utan diskriminering och använder sofistikerade arbetsmetoder med Artificiell Intelligens för att hitta de bästa kandidaterna för tjänsten i den inledande rekryteringsprocessen. Vill du läsa mer vår AI, Löwe Intiutive Recruiter, kan du klicka här.

Vi arbetar främst för att hjälpa arbetsgivare med deras fördomsfria rekryterings- och bemanningsbehov i Halmstad, Göteborg, Malmö Lund, Västervik , Linköping, Norrköping, Uppsala och Stockholm.