Rekrytering och Bemanning Marknad & Kommunikation

07.01.2020

Kompetensbaserad fördomsfri rekrytering på tre ben: en kombination av utbildning, arbetslivserfarenhet och personliga egenskaper  

Löwe Rekrytering AB Fördomsfri Rekrytering och Bemanning med hjälp av AI
Löwe Rekrytering AB Fördomsfri Rekrytering och Bemanning med hjälp av AI

Marknad och Kommunikation

När mängden media ökar och vi utsätts för mer kommunikation blir det svårt att höra ditt specifika budskap i all överflöd. Därför är det viktigt att du har rätt personer i marknadsavdelningen som kan navigera i konsten marknadsföring och kommunikation. Om du som arbetsgivare får hjälp med att kombinera kompetens och förmåga för att anpassa ditt bolag till omvärlden skapar du en stabil grund för att leverera ett lyckat resultat.

Löwe Rekrytering AB stöttar arbetsgivare med bemanning och rekrytering inom media, marknad och kommunikation. Med en uppdaterad kandidatbas och ett brett kontaktnät kan vi säkerställa att du som kund får kompetent personal som är vana vid att snabbt sätta sig in i nya arbetsmiljöer.

Vi kan hjälpa dig med bemanning och rekrytering inom:

  • Journalistik
  • Marknadsföring
  • Kommunikation
  • Information

Vi arbetar främst för att hjälpa arbetsgivare med deras fördomsfria rekryterings- och bemanningsbehov i Halmstad, Västervik, Linköping, Norrköping, Uppsala och Stockholm.