Rekrytering och Bemanning Skola

07.01.2020

Kompetensbaserad fördomsfri rekrytering på tre ben: en kombination av utbildning, arbetslivserfarenhet och personliga egenskaper  

Löwe Rekrytering AB Fördomsfri Rekrytering och Bemanning med hjälp av AI
Löwe Rekrytering AB Fördomsfri Rekrytering och Bemanning med hjälp av AI

Rektorer och Legitimerade Lärare

Skolledare behöver lägga sin tid på det de är bäst på - att leda och utveckla skolarbetet. Våra egna undersökningar visar att närmare 22 % av en rektors eller förskolechefs tid går åt till att rekrytera nya medarbetare. Är det en rimlig tidsåtgång?

Vi hjälper dig med en lyckad rekrytering
Vi har nöjda arbetsgivare som sparat värdefull tid och energi till det pedagogiska arbetet genom att låta Löwe Rekrytering AB ta hand om hela eller delar av rekryteringsprocessen. Våra arbetsmetoder inklusive erfarenhet gör att vi kan hitta lämpliga kandidater som passar just era behov, önskemål och kravprofil. Dessutom tar vi den ekonomiska risken ifall det blir en felrekrytering och ni som kund kan njuta av en riskfri, heltäckande och bekväm rekryteringsprocess.

Vi är specialister på skola
Vi genomför rekryteringar till skolbranschen inom följande tjänsteområden:

  • Skolledare (förskolechef, rektor, biträdande rektor)
  • Pedagogisk personal (legitimerade lärare, legitimerade specialpedagoger)

Vi arbetar främst för att hjälpa arbetsgivare med deras fördomsfria rekryterings- och bemanningsbehov i Halmstad, Västervik, Linköping, Norrköping, Uppsala och Stockholm.