Din drömanställning kan ligga runt hörnet!

Vi rekryterar i Halmstad, Göteborg, Malmö, Lund, Norrköping, Linköping, Västervik, Uppsala, Stockholm 

Löwe Intiutive Recruiter (LIR) 

I formulären nedan fyller du i om du söker arbete

När du trycker på skicka godkänner du att Löwe Rekrytering AB hanterar dina inlämnade uppgifter till oss i enlighet med GDPR. Du kan läsa om vår rekryteringsprocess genom att klicka här

Du kan när som helst skicka ett e-post till inform@lowerekrytering.se och ångra din ansökan om anställning. Du kommer då inom 24 h få ett bekräftelse e-post att samtliga dina uppgifter har blivit raderade från vår CV-databas.

Löwe Intiutive Recruiter (LIR) tar automatiskt bort din ansökan hos Löwe Rekrytering AB:s interna CV databas om du inte har klarat igenom tilläggskriteriet i den inledande gallringen.

Löwe Intiutive Recruiter (LIR) kommer att automatiskt gå igenom din ansökan. 

Har inte grundkriterierna ställda i en specifik annons uppfyllts av den som ansöker tjänsten så har LIR automatiskt raderat din ansökan. 

Har du inte fått bekräftelse på din ansökan inom 7 arbetsdagar så har Löwe Intiutive Recruiter automatiskt raderat din ansökan från systemet och då kommer du att erhålla ett e-post svar att vi har valt att gå vidare med andra kandidater och förklarar varför vi inte har valt att gå vidare med dig. Om du anser att vi har gjort fel är du välkommen att ringa ansvarig rekryterare i platsannonsen. 

Vi rekommenderar den som ansöker om ett arbete genom Löwe Rekrytering AB att noga och med omsorg läsa igenom platsannonsen för en utlyst tjänst. 

Uppfyller inte den ansökande samtliga grundkriterier ställda i platsannonsen kommer ditt CV automatiskt att raderas utav Löwe Intiutive Recruiter (LIR).

Du kan läsa om vår rekryteringsprocess genom att klicka här

Du kan när som helst skicka ett mejl till inform@lowerekrytering.se och ångra din ansökan om anställning. Du kommer då inom 24 h få ett bekräftelse e-post att samtliga dina uppgifter har blivit raderade från vår CV-databas.