Rekrytering och Bemanning 

Gratis konsultation till arbetsgivare i Svenskt Näringsliv

Kompetensförsörjning är komplext med många fallgropar för dig som arbetsgivare. Speciellt om du som företagsledare är mån om ditt arbetsgivarvarumärke. Löwe Rekrytering AB är specialister med lång erfarenhet av att skapa unika lösningar för rekrytering och bemanning. Vi har spetskandidater från Sverige och utomlands i vårt nätverk som vi kan matcha mot era unika behov men också nyexaminerade akademiker som vill vissa framfötterna inför deras första utmaning i arbetslivet.

När du anlitar Löwe Rekrytering AB för ditt rekryteringsbehov garanterar vi ett personligt bemötande med kvalitet genom hela processen och har alltid ditt arbetsgivarvarumärke samt kandidatengagemang i fokus.

Vår Rekryteringsprocess från ax till limpa

Vi ser över ditt arbetsgivarbehov och genomför en grundlig analys för att få fram en sylvass kravprofil När kravprofilen är framtagen skrivs en annons och då väljs också rätt annonskanaler. Som experter inom kandidatbeteenden hittar vi rätt mediekanal och kommunikationslösning med så att du når din önskade målgrupp.

Vi gallrar bland samtliga ansökningar för att hitta de kandidater som är mest relevant för tjänstens kravprofil. De mest relevanta kandidaterna får sedan göra olika tester för att bilda oss en uppfattning om hur väl de stämmer in på den bestämda kravprofilen.

När vi har vi fått en klar bild av våra kandidater, kontaktar vi dem för en inledande intervju per telefon. Känns allt fortsatt bra så blir nästa steg en längre kompetensbaserad intervju hos oss på Löwe Rekrytering AB.

Vi presenterar er våra utvalda kandidater med en koncis sammanfattning från vår intervju och återkopplar angående de tester kandidaterna utfört. I kandidaternas CV som ni får utav Löwe Rekrytering AB har vi tagit bort faktorer som utseende, kön, ålder och etnicitet detta så att enbart arbetslivserfarenhet och social kompetens skall vara i fokus. Därefter intervjuar ni de utvalda kandidaterna för en slutintervju på plats hos er där våra rekryteringsspecialister också närvarar. 

När ni väl har valt slutkandidaten ringer vi de tre referenser som kandidaterna angivit i deras CV, varav minst en tidigare chef. När rekryteringen är slutförd och kandidaten väl är på plats kontaktar vi dig varje månad för en återkoppling fram tills kandidatens provanställning övergår till en tillsvidare anställning. Detta under förutsättningen att vi har skött hela rekryteringsprocessen från ax till limpa. Skulle du som arbetsgivare inte vilja ha en ny kandidat från oss så får du pengarna tillbaka utan krångel.

Vår kostnadsgaranti till dig som arbetsgivare i Svenskt Näringsliv

Vi har en kostnadsgaranti nämligen om det mot all förmodan det skulle bli en felrekrytering från vår sida så bekostar vi kostnaden för uppsägningstiden inklusive arbetsgivaravgiften och vi hittar en ny kandidat till ditt företag utan extra kostnad. Så säkra är vi på att vi som företag sällan misslyckas i vår rekryteringsprocess och du som arbetsgivare kan känna trygghet med vårt arbete. Denna garanti gäller enbart om vi hanterar hela rekryteringsprocess från ax till limpa.  Skulle du som arbetsgivare inte vilja ha en ny kandidat från Löwe Rekrytering AB så får du pengarna tillbaka utan krångel.

Ta ditt första steg 

Kontakta lejonen på rekryteringsdjungeln så kan våra rekryteringsexpeter matcha dina behov mot lämpliga kandidater. Välj om du vill ha hjälp med hela eller delar av rekryteringen.  Direktanställning eller välj att hyra in personen som konsult. Vill du som arbetsgivare ta del av kostnadsgarantin så överlämnar du hela rekryteringsprocessen till oss på Löwe Rekrytering AB. Du förlorar ingenting på att ha Löwe Rekrytering AB som din leverantör för ditt rekryteringsbehov.