Komplett service för din rekrytering

Läs mer om Löwe Rekrytering AB:s expertis

Vi rekryterar och bemannar med hjälp av Artificiell Intelligens (AI) i Norrköping, Linköping, Västervik, Uppsala, Stockholm 

Rekrytering för arbetsgivare

Löwe Rekrytering AB administrerar hela eller delar av en rekryteringsprocess och levererar lämpliga kandidater så att du enbart gör slutintervjuer.  Vi använder Löwe Intiutive Recruiter som är vår AI. Välkommen att kontakta Löwe Rekrytrering AB direkt!

Bemanning via Löwe Rekrytering AB

Här möter du specialister med ett brett kontaktnät och lång erfarenhet från branschen men också nyexaminerade akademiker som vill visa framfötterna inför första utmaningen i arbetslivet. Välkommen att kontakta oss direkt! 

Vår "ax till limpa" garanti till dig som arbetsgivare

Löwe Rekrytering AB bekostar kostnaden för anställningen och uppsägningstiden inklusive arbetsgivaravgiften för bägge. Vi hittar också en ny kandidat till ditt företag utan extra kostnad. Denna garanti gäller enbart om vi hanterar hela rekryteringsprocessen från ax till limpa.

Skulle du inte vilja ha en ny kandidat så får ni pengarna tillbaka utan krångel.

Arbetssökande hos Löwe Rekrytering AB

Våra kunder gör bedömningen enbart på din kompetens, arbetslivserfarenhet och sociala färdigheter. Vår kund ser aldrig hur du ser ut, vad du heter eller ditt kön när kunden väljer kandidater för en slutintervju.

Söka Jobb

Arbetssökande som vill testa en ny utmaning kan klicka på Ansökan

Vi söker främst kandidater på akademikersidan som är 

  • Rektorer och Legitimerade pedagoger
  • Ingenjörer/civilingenjörer
  • HR
  • Marknad och kommunikationInhouse AI

VI skräddarsyr AI-algoritmer för ditt bolags unika behov. Exempel på utvecklingsmöjligheter är att avlasta de tunga administrativa uppgifterna i ditt bolag så att beslutsfattare får tid till det som är viktigt!